Skip to content

Team IKO x DISQ

Train mee met de schaatsers van Team IKO en maak een goede start in 2024! Maar liefst 50% korting op de reguliere prijs.

 • De DISQ

  Je ontvangt je eigen DISQ apparaat, deze blijft voor altijd van jou.
 • Online Gym

  2 maanden lang toegang tot de DISQ Online Gym, met dagelijkse workouts en challenges.
 • Support trainers

  Online support van onze personal trainers. Oefeningen op eigen niveau.
 • Je zit nergens aan vast

  Geen abonnement, eenmalige betaling. Je zit dus nergens aan vast.
 • Voedingsplan

  Je ontvangt het DISQ voedings- en recepten e-book.

 • Team IKO x DISQ

  De schaatsers van Team IKO trainen met jou mee in geselecteerde workouts!

Team IKO x DISQ

Als top sporter heb je een uitgebalanceerd trainingsprogramma om de beste versie van jezelf te zijn. De trainers van de Team IKO hebben nu een lifestyle programma ontwikkeld waarbij ze beste ingrediënten van de topsport hebben gebruikt voor een dagelijks trainingsprogramma voor de mensen thuis. Train met je eigen mobiele sportschool de DISQ en doe mee met de online workouts.

nst8aug2023-Stijn de Bunt 1a (1)

Fit en Energiek met Team IKO

Train vanuit huis mee met de topsporters van Team IKO. Wist je dat het prestigieuze schaatsteam Team IKO de DISQ gebruikt tijdens hun intensieve trainingen? Dit is jouw kans om te trainen als een professional en indrukwekkende resultaten te behalen! 

Start met de 21 dagen challenge

Start met de 21 dagen challenge waarbij je maar 10 minuten per dag hoeft te trainen. Een zeer effectief trainingsprogramma waarbij je snel resultaat boekt. Ook krijg je een online voedingsplan zodat je met voldoende energie aan de workouts begint. Doe mee en start 2024 fit en energiek!

Team IKO schaatsen 2023
DISQ-Product-Set

Wat is de DISQ nou precies?

De DISQ® is een hoogwaardig mobiel fitnessapparaat. Je draagt aan beide kanten een heupgordel met weerstandsapparaten (DISQs), het koord dat hieruit komt wordt door de enkelbandjes gehaald en voegt weerstand toe aan elke beweging die je maakt.

Dit maakt elke beweging effectiever. De weerstand is makkelijk en snel in te stellen, zodat je op eigen niveau kan trainen.

Bij de DISQ krijg je ook toegang tot de Online DISQ Gym waar iedere dag een nieuwe workout voor je klaar staat.

Waar wacht je nog op? Train mee met Team IKO

In 10 minuten per dag fitter en energiek. De DISQ is geschikt voor alle niveau's. Je stelt eenvoudig je eigen weerstand in via de draaiknop. Begin met sporten óf intensiveer je workout.