Overslaan naar inhoud

Start nu met de 21-dagen challenge

Een goede start in 21 dagen!


Begin je DISQ avontuur met een uitdaging, de 21-dagen challenge! Wanneer je nu begint met DISQen krijg je de 21-dagen challenge er als bonus bij! Deze drie weken staan in het teken van kennismaking met de DISQ en bijbehorende oefeningen door middel van onze workouts. Maar de workouts alleen zijn niet voldoende in de transitie naar een volledig gezonde leefstijl. 

Daarom behandelen we in de challenge drie verschillende aspecten van gezonder leven waarin we het gaan hebben over ‘beweging’, ‘voeding’ en ‘motivatie’. In onze ogen zijn dit drie belangrijke componenten die belangrijk zijn voor een duurzaam gezonde leefstijl. 

Beweging, ‘alle kleine beetjes helpen’

Ons lichaam is gemaakt om te kunnen bewegen. Helaas bewegen we gemiddeld steeds minder met z’n allen. Autorijden in plaats van fietsen, boodschappen bestellen, administratie of zittend werk, ’s avonds geen energie meer om te gaan sporten. En dan is de dag weer om… Je lichaam kan zich snel aanpassen aan deze omstandigheden, dus hoe minder beweging je lichaam heeft hoe minder energie (voeding) je nodig hebt. Hoe doorbreek je deze cirkel?

Alles of niets werkt misschien voor sommige, maar over het algemeen begint je liever met kleine stapjes; Neem de trap op kantoor, maak een ochtendwandeling, ’s avonds voor het slapen even rekken en strekken, parkeer de auto wat verder en natuurlijk de 10 minuten DISQ workout. Kortom, gebruik de momentjes die er zijn om je lichaam weer even te gebruiken waarvoor het bedoeld is! 

Doe je met ons mee?

Met sportieve groeten,

Personal Trainer
DISQ Club

Blog reacties