Overslaan naar inhoud

Wat is de DISQ way of life?

Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je veel energie hebt en je goed voelt in je dagelijkse leven. Waarbij je gewicht en vetpercentage onder controle is en constant blijft.

Gezond leven bestaat uit de volgende twee hoofdfactoren:
  • Goede en gezonde voeding
  • Lichaamsbeweging


 

Veel mensen proberen een dieet te volgen voor een bepaalde periode. Tijdens de periode eten zij weinig tot niks en gaan uitermate veel sporten. Na deze periode vallen zij vaak weer terug in hun oude leefpatroon omdat ze gewoonweg niet in staat zijn om deze (extreme) leefstijl te handhaven.

Wat is de beste manier om gezond te eten en welke lichaamsbeweging hoort daarbij?

Je lichaam krijgt energie van eten. Dus wanneer je besluit om niet te eten krijgt je lichaam helemaal niet de nodige energie. Het is belangrijk kleine porties eten te nemen gedurende de dag. Met ons E-book (gratis bij de tijdelijke Superdeal) leer je om 5 maaltijden per dag
te eten. Elke maaltijd bevat een maximum van 300/500 calorieën. Op deze manier verbrandt je lichaam constant calorieën en produceert het de
benodigde energie.

Lichaamsbeweging is belangrijk om je conditie, energie, kracht en flexibiliteit te handhaven of te verbeteren. De meeste mensen hebben perioden dat ze veel aan lichaamsbeweging doen afgewisseld met perioden dat ze helemaal niks doen. Het is heel belangrijk om een zekere regelmaat te krijgen in het bewegen. Ons advies is om 3 keer per week een half uur intensief te bewegen.


Verandering van je eet- en beweeggedrag

Om een andere leefstijl te blijven behouden is behoorlijk lastig. Het DISQ way of life concept is geen dieet of beweegprogramma voor een bepaalde tijd maar een gezonde manier van leven. Volg dit concept voor 10 weken om de resultaten te ervaren en geef jezelf de tijd om oude (slechte) gewoonten af te leren. Na 10 weken ben je in staat om deze gezonde leefstijl te gebruiken voor je ‘nieuwe’ leven.

 

 

 

 

 

 

 

Blog reacties