Overslaan naar inhoud

Nog een Paar Kilo's Eraf Voor de Zomer: Jouw Ultieme Plan

Terwijl de zomerzon dichterbij komt en de dagen warmer worden, kijken veel mensen uit naar vakanties en uitstapjes naar het strand. Misschien ben jij een van degenen die nog een paar kilo's kwijt willen raken voor de zomer eraan komt. Geen zorgen, wij hebben een uitstekend plan voor jou!

Een Evenwichtig Voedingsplan

Het startpunt van dit plan is het optimaliseren van je voedingsinname. Voor vrouwen raden we aan om ongeveer 1500 calorieën per dag te consumeren, en voor mannen is het doel om rond de 2000 calorieën te blijven. En voor degenen die hun kennis over een gezonde levensstijl willen vergroten, hebben we het e-book "DISQ Way of Life" gecreëerd. Dit e-book zit boordevol waardevolle tips en advies over hoe je een gezonder leven kunt leiden.

DISQ-Product-Ebook

Toevoegen van Beweging

Beweging is een essentieel onderdeel van ons plan. Het voegt niet alleen toe aan de calorieverbranding, maar verhoogt ook je algehele welzijn, verbetert de gemoedstoestand en verhoogt je energieniveau. 

DISQ: Jouw Mobiele Sportschool

Bij deze stap komt DISQ om de hoek kijken. DISQ is een uniek fitnesssysteem dat je in staat stelt om overal en altijd te trainen - het is in wezen jouw persoonlijke, draagbare sportschool. Of je nu thuis bent, op vakantie of tijdens een pauze op het werk, je kunt met DISQ aan de slag.

Als je lid wordt van de DISQ Club, krijg je dagelijks een workout in je mailbox die je kan volgen volgens je eigen schema. Deze workouts zijn gevarieerd en afgestemd op verschillende fitnessniveaus.

Speciale Zomer Aanbieding!

Als deel van onze speciale zomeraanbieding, bieden we een gereduceerd tarief voor nieuwe leden die zich bij de DISQ Club willen aansluiten. Dit is de perfecte gelegenheid om je fitnessreis te starten met de beste tools en begeleiding.

Dus waar wacht je nog op? Meld je aan bij de DISQ Club en begin vandaag nog met het afwerken van die laatste paar kilo's voor de zomer!